Hakkımızda

Kasım 2023 tarihinde hizmet vermeye başlayan bookstore.anadolu.edu.tr Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi’nin yurtdışında Almanya, Avusturya, Belçika, Danimarka, Fransa, Hollanda, İngiltere, İsviçre ve İtalya’ya kitap satışı yaptığı resmî web sitesidir. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminde kullanılan ders kitapları, alanında deneyimli ve uzman bilim adamları, editörler, eğitim teknologları, sanat danışmanları, dil ve ölçme-değerlendirme uzmanları gibi çeşitli alanlardan kişilerin iş birliği ile tasarlanıp yazılmaktadır. bookstore.anadolu.edu.tr aracılığıyla Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi’nde satışa sunulan kitapları belirtilen ülkelerde yaşayan ve uygun ödeme seçeneğine sahip herkes satın alabilir. Açıköğretim Sistemi’ne kayıtlı öğrencilerimizin ilgili ders kitaplarına daha kolay ulaşabilmesi için arama bölümünün yanı sıra fakülte ve program bağlantıları üzerinden de kitaplara ulaşabilmesi sağlanmıştır.
Wird geladen...